Nieuwe website voor ondersteuning van ouders: www.koemelkallergie.nl

Op onze nieuwe website over koemelkallergie kunnen ouders vanaf nu terecht voor uitgebreide informatie over koemelkallergie.

Nutricia lanceert een nieuwe website voor ouders van jonge kinderen met verdenking op óf gediagnosticeerde koemelkallergie. Op dit platform wordt dieper ingegaan op de symptomen die gelinkt zijn aan koemelkallergie, op welke manieren de diagnose kan worden gesteld en welke dieetopties er zijn. Ook staat het boordevol handige tips voor een leven met koemelkallergie en tal van (koemelkvrije) recepten.

De website biedt ondersteuning aan ouder(s) om beter voorbereid het diagnostisch traject in te gaan in geval er een verdenking is van koemelkallergie. Deze periode gaat vaak gepaard met onzekerheid, stress en soms ook frustratie. Wanneer er meer begrip is van de situatie zal een grotere mate van controle en vertrouwen worden ervaren. Er hoeft in een consult minder lang gesproken te worden over de basisbegrippen, waardoor er meer aandacht kan uitgaan naar zowel de patiënt als ook, evenzeer belangrijk, de ouder(s).

Uiteraard is de arts of diëtist er voor deskundig advies en ondersteuning. De website geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom koemelkallergie en helpt ouders op weg.

Voor heldere uitleg aan ouders kunt u vanaf nu doorverwijzen naar www.koemelkallergie.nl.