Praktische informatie voor ouders

Handige tools en artikelen voor tijdens de zwangerschap

In onze zwangerschapskalender kunnen zwangeren hun zwangerschap van week tot week volgen. Daarnaast geven we ook handige tips over voeding tijdens de zwangerschap. Nutricia volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum in haar advies.

Ontdek het hier

Alle baby informatie van A tot Z

Spugen en krampjes! Ze horen bij de ‘problemen’ waarmee ouders van jonge baby’s het meest te maken krijgen. Dit leidt tot ongerustheid en een gevoel van onmacht. Spugen en krampjes zijn bij baby’s meestal onschuldig en verdwijnen bij het ouder worden vanzelf. Maar tot die tijd hebben deze maagdarmproblemen grote impact op de ouders.

Ontdek het hier

My Unique Moments-app (MUM APP)

Met behulp van Artificial Intelligence (AI) kunnen ouders nu de stoelgang van hun baby checken. Het is één van de modules uit de My Unique Moments (MUM)-app die Nutricia heeft gelanceerd. Tevens kunnen ouders ook informatie over voeding, huilgedrag, slaappatroon en groei bijhouden. Op die manier hebben ouders alle informatie overzichtelijk in één app.

Lees hier meer of download deze unieke app

Samen Voor Nieuwe Ouders

Nutricia introduceert SAMEN VOOR NIEUWE OUDERS, een programma waarbij wij op alle mogelijke manieren de informatie, expertise en contacten die kersverse ouders nodig hebben, terugbrengen.

Dit doen wij door:

  • Live Q&A sessies - met verloskundigen, kraamverzorgenden en lactatiekundigen.
  • Praktische tools en informatie – alles wat kersverse ouders moeten weten over pasgeboren baby's of de zwangerschapsfase, verzameld op één plek.
  • Voedingskundigen die 24/7 bereikbaar zijn - voor alle dringende vragen.

 Lees hier meer over Samen Voor Nieuwe Ouders. Hieronder kun je alle artikelen ontdekken over pasgeboren baby's en de zwangerschapsfase.

Handige video's:

Zo maak je een flesje opvolgmelk klaarEen flesje klaarmaken in 8 stappen

Zwangerschap van week tot week