Praktische informatie voor ouders

Samen tijdens COVID-19

Zwangeren, ouders van een pasgeboren baby of trotse ouders van een peuter hebben ongetwijfeld veel vragen over waar rekening mee te houden tijdens deze tijden waarin het Corona virus een rol speelt in ieders dagelijks leven. Hier kunnen ouders een overzicht vinden van de meest relevante artikelen. Nutricia volgt de adviezen van het RIVM in haar advies.

Lees meer

Handige tools en artikelen voor tijdens de zwangerschap

In onze zwangerschapskalender kunnen zwangeren hun zwangerschap van week tot week volgen. Daarnaast geven we ook handige tips over voeding tijdens de zwangerschap. Nutricia volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum in haar advies.

Ontdek het hier

Alle baby informatie van A tot Z

Spugen en krampjes! Ze horen bij de ‘problemen’ waarmee ouders van jonge baby’s het meest te maken krijgen. Dit leidt tot ongerustheid en een gevoel van onmacht. Spugen en krampjes zijn bij baby’s meestal onschuldig en verdwijnen bij het ouder worden vanzelf. Maar tot die tijd hebben deze maagdarmproblemen grote impact op de ouders.

Ontdek het hier

Samen Voor Nieuwe Ouders

Nutricia introduceert SAMEN VOOR NIEUWE OUDERS, een programma waarbij wij op alle mogelijke manieren de informatie, expertise en contacten die kersverse ouders nodig hebben, terugbrengen.

Dit doen wij door:

  • Live Q&A sessies - met verloskundigen, kraamverzorgenden en lactatiekundigen.
  • Praktische tools en informatie – alles wat kersverse ouders moeten weten over pasgeboren baby's of de zwangerschapsfase, verzameld op één plek.
  • Voedingskundigen die 24/7 bereikbaar zijn - voor alle dringende vragen.

 Lees hier meer over Samen Voor Nieuwe Ouders. Hieronder kun je alle artikelen ontdekken over pasgeboren baby's en de zwangerschapsfase.

Handige video's:

Zo maak je een flesje opvolgmelk klaarEen flesje klaarmaken in 8 stappen

Zwangerschap van week tot week